witte magie relatieherstel relatiebreuk occult spiritueel verbroken relaties voodoo

Luis Araujo Gonzales

Ogoun Shango

Spiritueel Adviseur

Back in time

Het jaar 1989 was een heel bijzonder jaar op gebied van ontdekking. Waarom ik heb gekozen voor de Dominicaanse Republiek weet ik niet, of misschien was het geen keuze en was het mijn lot. Het had ook Benin (West-Afrika) kunnen zijn - de bakermat van de voodoo cultuur, maar daar ben ik later in 2008 naartoe gegaan. Er moet een bepaalde aantrekking geweest zijn. Door mijn aanhoudende interesse in de materie was ik al eerder in contact gekomen met mensen die op de hoogte waren welke landen het meest interessant bleken om er op onderzoek te gaan. Haiti en DR (Hispaniola) kwamen er toen als beste uit. Ik denk ook dat de gastvrijheid en bereikbaarheid doorslaggevend is geweest bij het maken van mijn keuze. Die gastvrijheid moet je hebben om in die cultuur binnen te geraken, zo is later gebleken. Als ik er nu op terugblik kan er geen sprake van toeval zijn geweest. Elke beweging had zo zijn reden. Elk gesprek, de verkeerde weg ingeslagen of net niet tot ik via via bij de juiste persoon terecht kwam. Het tot stand brengen van een samenwerking is pas later gekomen. Dat noem ik de periode die mij letterlijk en figuurlijk bloed, zweet en tranen heeft gekost. Nu zoveel jaren later gaat het nog steeds niet vanzelfsprekend. Elke aanvraag, behandeling of occulte is een zwaargewicht. Dat ziet of weet niemand Dat gebeurt achter de schermen. Gelukkig hebben we internet en verloopt het contact tussen mij en de groep veel eenvoudiger dan toen. Ook betreft het bezorgen van de juiste stukken (foto's) en informatie gaat dit veel vlotter. De tijd dat ik tot 10 keer per jaar een ticket aller-retour nam is voorbij. Het zijn fantastische mensen om mee samen te werken. Een beetje familie na al die tijd.

Ik ben oprichter van Ogoun Sgango 1988. Zelfstandig therapeut sinds 1991. Opleiding sociaal werk HoGent - gezin en relatietherapie - kortdurende directieve systeem therapie - cursus rationeel emotie therapie.

Voor diegenen die meer liefde en geluk zouden willen hebben in hun leven.

Zij die een verbroken relatie achter de rug hebben en die willen herstellen. Zij die meer financieel succes willen en beter willen scoren op zakelijk vlak.

Kortom, zij die terug evenwicht in hun leven willen. Wij reiken u de kennis aan dat witte magie ook liefde, spiritualiteit en een uitgestoken hand omvat. Maak uw keuze uit de 7 meest uitgevoerde rituelen. zie p. rituelen